HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Egyenlítő Bazár - négy nap esélyegyenlőség

2010.05.06. 11:46 fh

  Esélyegyenlőségi Szakmai Napok

 

Időpont: 2010. május 12-től 15-ig

Helyszín: az Erzsébetvárosi Közösségi Ház (Bp. VII. ker. Wesselényi u. 17)

Részletes program: eselykert.hu

"A Bazár találkahely azoknak, akik társat keresnek projektjeikhez, akik kíváncsiak a szakmabeliekre, a hasonló területen dolgozó szervezetekre, s akik hisznek benne, hogy tanulhatunk egymástól. Önkéntesek és fogadó szervezetek randevúja, a segítő szakmákra készülő diákok gyakorlatszerzési- és állásbörzéje, s nem utolsósorban fontos lépés az e területen dolgozó szervezetek integrált fellépésének lehetősége felé. 

 Az Egyenlítő Bazár négy napon át több mint 40 programmal jelentkezik: workshopok, előadások, beszélgetések, filmek és meghökkentő színházi előadások között válogathat, aki eljön. 

 A négy nap négy témakör köré szerveződik: az első napon az iskolai esélyegyenlőségről – romákról, fogyatékkal élő diákokról, kicsit vagy nagyon problémás tanulókról és a velük való pedagógiai munkáról lesz szó.  A második napon szóba kerül mindaz, amiről kínos beszélni. Harmadnap arról, mit ír az újság, mit mond a tévé, ha mond valamit azokról, akik segítségre szorulnak. Az utolsó napon az alkotás erejéről, a művészetről, az alkotásterápiáról esik szó.

 A Szervező és a résztvevő szervezetek minden érdeklődőt szeretettel várnak az Egyenlítő Bazárra, hogy minél többen találkozzunk az esélyegyenlőség jegyében!

  A workshopokra érdemes előre helyet foglalni, mert a résztvevők létszáma korlátozott!"

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: társadalomkritika erzsébetváros

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr601978691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása