HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Város, közösség, kultúra - beszélgetés galéria megnyitóval és rendhagyó utcabállal

2010.04.30. 20:04 budapest 678

Beszélgetés várospolitikáról

A Lehet Más a Politika is csatlakozik a Boulevard és Brezsnyev Galéria szervezte közösségi eseményhez. Az ökopárt képviseletében Jávor Benedek szóvivő és Németh Vladimir beszélnek várospolitikáról, közösségi részvételről, az LMP elképzeléseiről.

Helyszín: Budapest, VII. Király utca 39.

Időpont: 2010. május 1., 15.00 óra

..........................

Meghívó a rendhagyó Galéria megnyitóra

Boulevard és Brezsnyev Galéria

felhőjáték : bbgqaléria1

 

 

 

 

 

"Kedves Emberek!  

Szeretettel várunk mindenkit 2010. május 1-jén du. 18 órára a Király utca 46. elé egy meglehetősen formabontó galéria avatóra! Kérjük, olvassátok el hozzá ezt a felvezetőt!

Közép-Európa minden magára adó nagyvárosa ügyel régiségeinek, történetében meghatározó szerepet játszó köztereinek lüktetésére. Példának okáért Krakkó egyik régi negyedében egymás sarkában vannak művészkocsmák, galériák, kisközösségi találkahelyek. Ami Krakkónak Kazimierz az Pestnek a Király utca: egy valamikori polgári bevásárlóutca, emberi és kulturális találkozási pont, apró boltokkal, italkimérésekel, pletykákkal, ízes anekdotákkal fűszerezett letűnt világ néma tanúja. 2005-ben a belvárosi kerületek összefogásával felújították: itt-ott díszburkolattal látták el és forgalomcsökkentő akadályokat telepítettek, hogy visszanyerjen valamikori sétálóutca jellegéből egy keveset. Sajnos a jóhiszemű felsőbb tervezői szándék egy torzszülöttet hozott a világra. ...."

folytatás a honlapon: Boulevard és Brezsnyev Galéria

felhőjáték : bbgaléria2

 

 

 

 

 

2010. május 1. 17.00 - 18.00 Rendhagyó utcabál a Sirály előtt

a galéria megnyitó részeként (VI. ker. Király u. 50)

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: várospolitika terézváros 6ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr981965106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása