HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Rövidke kampányzáró poszt

2010.04.23. 23:59 jt

Tényezők lettünk. Ez leginkább azon látszik meg, ahogy sokasodtak a támadások ellenünk. A 7,5% előtt a kutyát sem érdekeltük, maximum annyira, hogy rajtunk próbálták bemutatni az elveszett szavazatot. Aztán elindult a rágalomhadjárat, mindenféle igaztalan támadások: Dombóvár, Zala, Erzsébetváros, Zugló. A régi politika régi reflexei. Mi úgy gondoljuk, hogy a 21. század választóit ilyesmikkel megtéveszteni nem lehet. Megmutattuk, hogy hogyan lehet elvek mentén politizálni, figyelmen kívül hagyva rövid távú érdekeket, ügyekért harcolni, és nem beállni lejáratódott táborok mögé.

Szlogenünket ellopták, nevünket ellopták, de szavazatainkat nem tudják ellopni. Megmutatjuk a második fordulóban is, hogy lehet más a politika, lehet egy élhető Magyarországért rossz kompromisszumok nélkül is harcolni.

Kérjük minden szimpatizánsunkat, hogy vasárnap szavazzon az LMP állva maradt jelöltjeire!

Köszönjük Budapest! Folytatjuk!

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: kampány 8ker 7ker lmp csiba moldovan 6ker kaszics voks10

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr1001946369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása