HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Választás előtt ... hat civil szervezet tudni szeretné ...

2010.03.16. 14:50 fh

A zöldek kérdései a pártokhoz ...

"Hat környezetvédő civil szervezet – a Duna Charta, a Levegő Munkacsoport, a Greenpeace, az MTVSZ, a Védegylet, valamint a WWF – 2010. február 17-én 12 kérdést juttatott el a Fidesz, a KDNP, az MDF, az MSZP és az SZDSZ elnökének, valamint az LMP szóvivőjének.

Annak érdekében, hogy tagjaik, támogatóik, szimpatizánsaik megalapozottabb döntést hozhassanak az idei országgyűlési választások során, a civil szervezetek azt kérték, hogy a pártok március 3-ig juttassák el részükre válaszaikat. Március 13-ig az LMP, az MDF és az SZDSZ küldte el részletes válaszait, a Fidesz egy rövid levelet küldött, a KDNP és az MSZP a többszöri telefoni sürgetés ellenére sem válaszolt a mai napig."

A kérdések az éghajlatváltozás és a gazdasági válság kezelésétől a pártfinanszírozásig, a jövőben tervezett privatizációtól a földmoratórium és vidékfejlesztés, valamint egyéb adó- és támogatási rendszert és környezeti ügyeket érintő kérdésig számos területet átfogtak.

 A kérdések és válaszok részletesen a Védegylet honlapján

 (fotó forrása)

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: választás program kispál ökopolitika 8ker 7ker csiba moldovan 6ker kaszics

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr311844906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása