HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Romantikus hosszú hétvége az LMP-vel ...

2010.03.11. 13:48 LMP 678

Gyere velünk a hosszúhétvégén, és mentsük meg a válság körzeteket!

Nógrád és Vas megyében nem áll biztos lábakon a megyei lista. Miért baj ez? Ha valahol nincs megyei lista, ott nem lehet az LMP-re szavazni. Ezért ezt nem hagyhatjuk, a hétvégén kiruccanunk, hogy megmentsük ezt a két megyét!
5 fős autókkal, szendvicsekkel felszerelkezve szupercsapatokat alkotunk, és elutazunk a válság körzetekbe. Az utazást és a szállást az LMP intézi. Jókedv, nevetés, spontán szerveződő izgalmas esti programok.

INDULÁS: Budapestről: szombat reggel, 8.00
HAZAÉRKEZÉS: hétfőn este, 19.00
 
4 vidéki választókerületbe indulunk, ahol a helyieknek segítségre van szükségük az ajánlószelvény gyűjtésben. Jó buli lesz, úgyhogy ha szabaddá tudod tenni magad, ne hagyd ki!

JELENTKEZZ ITT

Budapesten 25 egyéni jelöltünk biztosan lesz már, így most eljött az idő, hogy kiruccanjunk hétvégére, és megsegítsük azokat, akik nem állnak elég jól. Nógrádban és Vas megyében csak a segítségünkkel lesz választható az LMP, úgyhogy menni kell.

Alapinfók az LMP Hétvégi kiruccanás facebook oldalán 
 
... és add tovább!!!

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: választás 2010 lmp ajánlószelvény

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr601831267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása