HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

És mit tett az LMP eddig?

2010.01.17. 18:57 jt

Ebben a posztban szeretnék egy rövid, de lényegre törő összefoglalást adni az elmúlt kb egy év történéseiből, milyen ügyek mellett állt ki a Lehet Más a Politika, mióta a nyilvánosság elé lépett.

2008 decemberében mozgalmunk egyik első megnyilvánulása volt egy 12 pontos javaslatcsomag kiadása az ország fejlődését elfojtó korrupció ellen.
Folyamatosan, programszerűen kiállunk a szigorú klímavédelemért és az élelmiszerbiztonság erősítéséért, a génmódosítás-mentes magyar mezőgazdaságért.
Az antidemokratikusan, titokban vagy a helyiek akaratával ellentétben született döntések ellen közérdekű információkérésekkel, de szükség esetén akár feljelentésekkel is küzdünk. Felkarolt ügyeink például a Tokaj melletti szalmaerőmű, a heiligenkreutzi hulladékégető és a sukorói védett területre tervezett kaszinóváros.
Gazdaságpolitikusaink kiadták a "Zöld költségvetési élénkítés" programját.
Az EP választások kampánya előtt felszólítottuk a pártokat a kampány-költségvetésük átláthatóvá tételére, akik ehhez nem csatlakoztak. Az EP választásokon a Humanista Párttal közösen indultunk, 27500 ajánlószelvényt és 75500 szavazatot (2.61%) gyűjtöttünk.
Aláírásgyűjtési kampányt szerveztünk az Európai Zöld Párt akciójához csatlakozva 5 millió európai zöld munkahely megteremtését célul kitűzve.

A 2009. novemberében lezajlott budapesti 8. kerületi időközi polgármester választáson Kispál Gergely, az LMP jelöltje 8%-os eredményt ért el.

További ügyeket a link alatt találtok.

Meggyőzött? Érdekel? Kövesd hírlevelünket, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: 8ker 7ker 6ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr771680079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása