HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros jelöltjei - Ribényi Ferenc, 6-os körzet, Magdolna negyed északi része

2014.08.30. 00:36 jt

239.JPG1952-ben születtem, születésem óta Józsefvárosban lakom, jelenleg a Tavaszmező utcában. Még emlékszem arra, hogy a Baross utcán jár a villamos.

A Ferences Ginmáziumban érettségiztem Esztergomban, emaiatt nem vettek fel a jogra, mert ebben az időben egyházi gimnáziumból ez nem volt lehetséges. A Vendéglátóipari Főiskolát végeztem el, 30 évet dolgoztam a vendéglátásban, az elején alkalmazottként, később saját, bérelt üzletekben. Nyugdíjba vonulás előtt egy áruház igazgatója voltam.

A legsürgetőbb intézkedésnek azt tartom, hogy a környéken valóban felkell lépni a drogárusítás, és az utcai alkoholfogyasztással szemben.

A negyedben sok rászoruló albérletben lakik, és a sok üres lakás ellenére nem írnak ki nekik lakáspályázatokat. Azokat az önkormányzati lakásokat is vissza kell szerezni erre a célra, amelyeket albérletbe adnak, vagy ahol fizetővendég-szolgálatot üzemeltetnek.

A körzetben elég kevés a zöldterület, pedig a Karácsony Sándor utcába lehetne és kellene is egy fasort telepíteni nagy lombú fákból. A Tavaszmező utcai fák nem nőnek meg nagyra, így az árnyékuk kisebb, hűsítő, levegőfrissítő hatásuk is sokkal kevesebb.

Úgy látom, hogy a baloldali pártok ideológiája megállt a múltban, valahol a 80-as években, és nem tud tovább fejlődni. A Fidesz pedig egy olyan párt, amelyben csak a csókosok jutnak előre. Mészáros Lőrincből, a felcsúti polgármesterből Magyarország egyik leggazdagabb embere lett, de nem lett volna senki, ha nem lenne hatalmon a Fidesz. Még legalább 20 ilyen új oligarchát lehet felsorolni. Az LMP-t az egyetlen őszinte erőnek tartom.

2 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr996632479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hopppá 2014.09.30. 08:13:06

Üdv.Mindenkinek.
Pár mondattal,hogy ki is ez a ribényí ferenc dísz buzi? A Tavaszmező 1 ben lakik egy önkormányzati lakásban,ami minimum 30 éve nemvolt festve,a falakon,és más helyeken nyüzsögnek a poloskák (LMP)Legyen Még Poloska)a kosz megeszi,érdemes meglátogatni,mert ilyet még nem láttál.Ennek a lakásnak a bérleti díját évek óta nem fizeti,de semmit sem.Az áramot évek óta lopja.A drogos kampány dumájával kapcsolatban,csak annyit,hogy jelenleg is drogosok laknak nála némi készpénzért.Az ember még álmában is hazudik,mindenhol hinti a dumát,hogy mekkora vendéglátós volt.Kamu az egész,egy szutyok az ember.Áruház vezetőként nyugdíjba?Nem is nyugdíjas!Kérdezze meg bárki tőle,hogy melyik áruház? Ez az LMP! Minden szar belefér,mint a régi MSZP-be.Ha nem ismerném ezt az undormány csótányt,nem írtam volna a fentieket. Látogassátok meg a putrijában,és ájultok a valóságon!A poloskás politikus,aki fűnek,fának tartozik!ribényi ferenc aki személyi kölcsönt vesz fel,hogy cipőt,és kabátot vásároljon,és úgy járkál az utcán,hogy az órába esik az eső,az alsó nadrágja meg szaros.

jt · http://jakabfytamas.blog.hu 2014.10.01. 00:20:17

A komment állításait ellenőrizzük.
Továbbá kérnék minden kommentelőt, hogy ezen a felületen ettől a stílustól és ilyen becsmérlő minősítésektől tartózkodjon.
süti beállítások módosítása