HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros jelöltjei - Zalányi György, 3-as körzet, Népszínház utca eleje

2014.08.27. 00:30 jt

IMG_0569.JPGZalányi György vagyok, 35 éves, közgazdász, az LMP jelöltje a Népszínház utca környékén. 32 éve lakom a kerületben. Szeretném ha a mi környékünk is jelentősebben részesedne a kerületünkben elindult folyamatokból.

Az önkormányzat a saját tulajdonú ingatlanjaiban minden lehetséges módon a „gondos gazda” módjára járjon el. Ma vannak házak, melyek pincerésze tűrhetetlen állapotokat mutat és komoly közegészségügyi gondok forrása lehet, például poloskákkal fertőzöttek. A gondos gazda szemlélet a Kodály köröndi események után pedig még hangsúlyosabb kell, hogy legyen. Lényegesnek tartom továbbá, hogy ha itt keletkezik bevétel (pl itt forgatnak filmeket), akkor azt itt használja fel az önkormányzat a mi környékünkön. 

Fontos a sport támogatása, de elsősorban a fiatalok tömegsportját kell támogatni és nem az FTC-t évi húsz millióval, azonban kerületben az iskoláknak ez minden évben jelentős segítség és fejlesztési forrás lehet.

Támogatom az oktatási program átfogó véghezvitelét és szeretném ha nem a Népszínház utca eleje lenne Budapest legkoszosabb pontja (egy indexes szavazás után).


3 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr46632463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pimpalini 2014.08.29. 23:03:42

Gyerekek, ez szánalmas! Mit akartok ti? Ti akartok politizálni? Miközben egy épkézláb magyar mondatot nem tudtok összerakni?
Oké, hogy a jelölt egy öntelt alak, egy szakbarbár, aki mélyen lenézi azokat, akik nem számokban gondolkodnak. Sőt. Azokat is, akik gondolkodnak...

Na de ezt a mondatot mégis hogy sikerült összehozni?

"Kerületünkben elindult folyamatokból, szeretném ha a mi környékünk is részesedjen jelentősebben."

Kérem megmagyarázni...:)
Magyarból ki engedett át az érettségin?

Tovább csak most olvastam, de ott sem jobb.:)

jt · http://jakabfytamas.blog.hu 2014.08.29. 23:38:37

Elnézést, kopipészt error, javítom.

pimpalini 2014.08.29. 23:47:59

@jt:

Van benne máshol is fogalmazási hiba. Át kellene nézni.
süti beállítások módosítása