HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Az LMP halad tovább!

2013.01.31. 10:20 jt

Őszintén sajnálom, hogy így alakult. A távozók munkatársaink, részben barátaink voltak. Több mint három kemény évet dolgoztunk együtt az LMP-ben a közös célokért.
Mi -- itt Erzsébetvárosban -- is néhány taggal kevesebben lettünk. De remélem, végre tiszta helyzet teremtődött, megszűnnek a párton belüli feszültségek, frusztrációk. Egyértelműek a céljaink: egy középen álló alternatíva megjelenítése, a kétosztatú politikai mező meghaladása, és ezt szem előtt tartva az Orbán-rendszer leváltása úgy, hogy a lejáratódott, magukat baloldalinak kikiáltó pártokat és csatolt részeit ne segítsük vissza a hatalomba.

Azt gondolom, hogy többek kiválásának fő oka a párton kívül keresendő. Az MSZP-nek, de a Fidesznek sem érdeke, hogy kettőjükön kívül legyen választható alternatíva. Amikor nyáron az LMP a Millával és a Szolidaritással új pólus létrehozásán fáradozott (és a 4K! csatlakozása is várható volt) megijedt a regnáló politikai elit: még a végén létrejön egy olyan politikai erő, amely veszélyezteti az eddig jól bevált váltógazdaságot. És reaktiválták Bajnait és mozgalmát. Hogy a Milla és a Szolidaritás csalárdul miért hagyott itt minket Bajnai kedvéért? Valamikor majd megtudjuk... A külső nyomás és az LMP-ben meglévő belső (részben személyi) ellentétek csoportos kiváláshoz vezettek, bebizonyosodott, hogy az Orbán-fóbia még mindig sok embernél el tudja nyomni a kartellpártok által uralt kétosztatú politikai tér eltörlésének célját. Az LMP halad tovább az alapításakor elhatározott úton.

Moldován László

3 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: program 7ker lmp 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr905052910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imres 2013.01.31. 10:45:21

"Azt gondolom, hogy többek kiválásának fő oka a párton kívül keresendő."

Váóóó!
Abban a pártban már nagy a baj, ahol a szétválás okait nem a párton belül keresik.
Nem jósolok hosszú jövőt a maradványnak (sem).

Will-O-The-Wisp · http://www.will-o-thewisp.gr/ 2013.01.31. 10:50:49

Örülök, hogy a józan többség nem engedett a bajnaista szirénhangoknak! Sok sikert!
süti beállítások módosítása