HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Az LMP elindította népszavazási aláírásgyűjtését

2012.03.03. 20:08 jt

Ma 14 óra 50 perckor a Lehet Más a Politika Kongresszusa sorsfordító jelentőségű döntést hozott.
 
A népszavazási kampányt és az aláírásgyűjtést elindítjuk. Felvesszük a harcot a hazugság, az igazságtalanság és a kiábrándultság rendszere ellen. A feladat nehéz, egy hónap áll rendelkezésünkre, hogy 4 kérdésre 200.000 aláírást összegyűjtsünk.
 
Ezért kérjük minden szimpatizánsunk segítségét!
 
Kérjük, csatlakozz a kampány Facebook oldalához, a bátor emberek közösségéhez (az első 3 órában már ezer támogatót szereztünk, majd még egy óra alatt ezt megdupláztuk), és terjeszd a facebook.com/nepszavazas2012 oldal linkjét! Hívd meg ismerőseidet, tegyél vállalást, töltsd le a gyűjtőíveket, jelentkezz gyűjtőhelynek, vagy aktivistának, illetve adományozz, hogy még több emberhez elvihessük a kampány üzenetét!
 
 
A tét nem csak az, hogy a megfogalmazott 5 kérdésben vissza tudjuk-e szerezni jogainkat. Célunk, hogy a milliókat kiszolgáltatottságba taszító politikával szemben fellépjünk. Csak jogaiban megerősített és jól képzett munkaerőre lehet hazánk fellendülését építeni. Kézen fogjuk állampolgár társainkat, hogy együtt jussunk ki a kiszolgáltatottságból. Ez a népszavazás nem pártokról szól, nem az LMP-ről szól, hanem Magyarország jövőjéről. Számítunk mindazokra, akik változtatni akarnak! 
 
Talpra Magyar!

Vágó Gábor

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: népszavazás 2012 lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr844286851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása