HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Van ésszerű megoldás! NEM a józsefvárosi népszavazásra!

2011.09.22. 11:18 LMP 678

Ma délután 3-tól folytatjuk a Blahán! Várunk Téged is!!!

5 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: hajléktalan józsefváros 8ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr33245462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

08.szabogabor 2011.09.22. 11:39:41

Már csütörtökön kampányzáró? Gondolom kell a péntek, meg a szombat a plakáttépés, firkálás, kukaragasztás, graffiti projekthez.

budapest 678 2011.09.22. 14:05:05

@08.szabogabor: Nekünk nem ezekre kell, de más tevékenységre viszont igen ...

08.szabogabor 2011.09.24. 20:55:51

Na, LMP, egy kis szokásos kampányvégi röpelemzés.

Jól tettétek, hogy beleálltatok a NEM-kampányba. Kihasználtátok Komássy bénaságát, jól megéreztétek, hogy átvehetitek az emberjogi vonalat, ha már azt a Komássy eldobta. Valszeg sok szoci szavazót nyertetek ezzel. Tévedés ne essék, ennek nem örülök, mert a pártotokat annak tartom, ami, de a méltányosság elválastja egymástól a politikai elemzőt, és a politikacsinálót.

A kampányotok is jó volt, rövidtávon biztos hopgy hoz szavazatokat a radikális civilekkel való együttműködés. Hosszabb távon persze felmorzsolja őket, de ezt ők úgy sem fogják addig belátni, amíg meg nem történik.

Amennyi NEM-et be lehet mozgatni, azt megtettétek, és nem kell rajtuk osztoznotok mással. Ügyesek voltatok, bár ehhez kellett a Komássy. Holnap az urnáknál... Báj.

budapest 678 2011.09.24. 21:35:02

@08.szabogabor:

Akármi is lesz holnap a végeredmény az urnáknál, a NEM kampányba elvi meggyőződésünk és szociális érzékenységünk miatt álltunk be, a Fidesz arcpirító szociális érzéketlensége és rövidlátó politikai haszonszerzés célú demagógiája miatt - ami ráadásul többe is kerül a zembereknek, mintha magát a problémát kezdené kezelni az önkormányzat ...

Célunk szerintünk tisztán lejön a blogbejegyzésekből, a hajléktalansággal kapcsolatos tájékoztató anyagainkból és a videónkból is, és abból is, ahogy a Blahás kitelepüléseinken és standjainknál meg tudjuk szólítani, és partnerként tudjuk kezelni az embereket - akik közül történetesen néhányan hajléktalanok is.

Ennyi volt a célunk, nem több, nem kevesebb ... a többit 8kerben lakók szociális lelkiismeretére bízzuk ... holnap az urnáknál ...
süti beállítások módosítása