HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Etikus kampányolási technikák - fejezetek az ellenfelek eszköztárából

2010.10.02. 19:19 jt

Ma van a kampány utolsó napja. Most már több párt is rájött arra, hogy a választókkal szeretne találkozni. Mi hetek óta minden szombaton kint vagyunk a Rákóczi téri piacon. Most találkoztunk először emdéefesekkel, akik rózsát osztogattak szórólappal együtt. A vásárcsarnok sarkán nem ment jól, így bementek a piac területére, ami persze illegális. Legalább is amikor első kimenetelünkkor megkerestük a piacfelügyeletet, az volt az álláspont. Ezért telepedtünk le mindig a kijárat elé. Valahogy őket nem bántották a biztonságiak, mi meg nem küldtük rá őket. Rangon aluli lett volna. Meg úgy vagyunk vele, hogy aki egy szál rózsa miatt megváltoztatja a pártszimpátiáját (amely a következő négy évre kihatással van), az nem is baj, hogy nem a mi szavazónk.

Az már érdekesebb dolog volt, hogy az egyik ember, aki emdéefes rózsát osztogatott, osztott hozzá jobbikos tollat is. Persze nem gondolom, hogy összeállt volna a jobb oldali olajfa koalíció, inkább betudom ezt annak, hogy az osztogató ember a mai napra két fizetést is felvett a két párttól.

Aztán még odajött hozzám két jobbikos srác és egy lány szórólaposztó. Csókolommal köszöntek, pedig nem vagyok egy aggastyán, de közülük a legidősebb nézett ki 16-nak, a lány egyenesen 12-nek. Elbeszélgettek velem, nekik mondták, hogy ezt kell osztogatni, aztán osztogatják. Mindezt maguktól, én rá se kérdeztem. Szerintem fogalmuk sincs, mi is az a Jobbik. Nem gondolom, hogy gyerekmunkáról van szó, gyanúsan csak egy jobbikos apukáról.

Hassay Zsófia a Hunyadi téren pedig banánt osztott. Ennyit erről a témáról mára.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: kampány 8ker önkormányzati választás 6ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr782340022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása