HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

"Millió, millió zsebbe száll..." - Verók perli Rékát

2010.03.05. 00:09 budapest 678

Civil akciót perel a terézvárosi polgármester

A VI. ker. polgármestere, Verók István  beperli a "Kincsünk a piac"és a Védegylet által szervezett Hunyadi téri civil demonstráció: a Verók-revű énekesét, Papp Rékát, és az eseményről író Magyar Nemzet újságíróját.

"Az egyiknek sikerül, a másiknak nem ... " - énekelte Réka a szombati piacra kilátogatóknak egy júniusi verőfényes napon. Vajon Magyarországon elmondani sikerül a lassanként magyar "Hyde Park Corner"-ként intézményesülő helyen közérdeklődésre számot tartó véleményt, anélkül, hogy bírósági ítélet korlátozná a szabad vélemény nyilvánítást? Vagy megúszni, amit a szomszédos VII. kerületben a revű másik, a fotón is látható "csendes szereplőjének", Hunvald Györgynek, Erzsébetváros polgármesterének nem sikerült?

Képgaléria a Verók revüről és az őstermelői piacról, ami lassan budapesti kultuszhellyé növi ki magát a piacmentő civil akciók eredményeképp ...

Legutóbb az LMP 6. kerületi jelöltje, Kaszics Bálint, a 7. kerület jelöltje, Csiba Kata és az LMP szentendrei jelöltje, Kukorelly Endre szórólapoztak a piacon egy szombati kopogtatócédula gyűjtő akció keretében ...

(fotó: fh)

.....................

Folytatás a 2010. április 2-án, 8.30-kor a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (V. Markó u. 25., III. em. 393)

2 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: politika performansz erzsébetváros 7ker terézváros csiba 6ker kaszics

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr871810376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2010.05.15. 12:55:45

Ez belefér a szólásszabadságba, jogos kritika. Papp Réka csak állampolgári jogával élt és nagyonis hasznosan!
süti beállítások módosítása