HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Szerdán Moldován Lászlóval a Lumenben

2010.02.22. 23:11 fh

Mi késztet valakit ötvenévesen arra, hogy életében először belépjen egy pártba, és LMP jelöltséget vállaljon?

Moldován László, LMP jelölt most szerdán a Lumen Galériában beszélget, életről és sorsról, arról, hogy mi hozta vissza a Mikszáth térre, ahol a kilencvenes évek elején a szomszédban működő legendás Könyves Kávézóhoz nemcsak neve köthető markánsan, de bemutatkozó soraiban "élete legszebb időszakának" is nevezi a kávézó létrehozásával és működtetésével töltött időt.

Moldován László a VIII. kerületben született, most Erzsébetvárosban lakik, és akár szimbolikusnak is nevezehetően a közös 7. és 8. kerületi 10. sz. evk LMP jelöltje.  1988-ban csatlakozott a Katalizátor Iroda nevű szamizdatkiadóhoz. Az azóta eltelt idő alatt a könyvkiadáshoz hű maradt, a rendszerváltáskor és azóta azonban nem vállalt politikai szerepet ... mostanig ...

Időpont: február 24., szerda, 17.30-19.30

Helye: Lumen Galéria, 1088 Budapest, Mikszáth tér 2. 

(fotó: LMP)

2 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: 8ker 7ker lmp ajánlószelvény moldovan

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr591782602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NnI 2010.02.23. 18:13:02

Az LMP céljai többségében tetszenek, egyetértek velük. A levegő szennyezettség mellett a zajszennyezés terén nemcsak a forgalom okozta, hanem a hajnalig dübörgő, a normális lakhatást ellehetetlenítő diszkózajok csökkentésére ( azok működési feltételeinek szigorítására) is hatásos és végrehajtható törvényi szabályozások kellenének.
A "zöldpártnak" titulált LMP figyelmébe ajánlom a házikedvenek védelmét, hiszen eddig a kormányzó pártoknak csak a haszonállatok ügye számított, pl. az állatkínzók felderítésére nincs spec. nyomozó hatóság. Az állatkínzás "bocsánatos" bűnként kezelt, hiszen jogerős ítéletek nem ( v. alig) születtek. Kis hazánkban legutóbbi hírek szerint 5 milló házikedvenc van, és tapasztalatom szerint az állattartási morál ugyanolyan szinten áll, mint a politikai. Ezen a téren is előrelépés kellene, mielőtt az elaltatott, és/vagy kivert kutyák / macskák országává válnánk!

LMP 678 2010.02.24. 11:50:02

továbbítom a programírókhoz :-))
süti beállítások módosítása