HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

LMP egyéni jelöltek listája - 176 választókörzetben

2010.02.05. 12:43 budapest 678

176 választási lehetőség arra, hogy más legyen a politika!

176 új arc, 176 választókörzetben - hamarosan teljes lesz a lista.

Az LMP honlapján a bal felső sarokban az Egyéni jelöltek dobozban követhető az egyéni választókörzetekben induló LMP jelöltek listája.A lista folyamatosan bővül, és hamarosan a fényképes egyéni bemutatkozások is elérhetőek lesznek az LMP honlapon.

A mi, Budapest 6-7-8 jelöltjeink egyéni kampányblogja is készül, hamarosan megjelenünk!!!

1 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: választás kispál 2010 8ker 7ker lmp ajánlószelvény csiba moldovan 6ker kaszics

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr801731476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hopppá 2014.09.30. 09:38:32

Sír a környéken mindenki a röhögéstől a Tavaszmező utcában,hogy olyan is mint a ribényi ferenc az lmp tagja.Ez a párt ha adna magára,minimum egy környezet tanulmányt végezne az induló tagjai körében.Nem pedig az utcáról bemegyek,és már fotókkal illusztrált helyi újságban ragyogtatja a jelentkező,hazug(kontrollálható)szarházi ribényit,aki nem fizet évek óta lakbért,közös költséget,és LOPJA AZ ÁRAMOT! LMP a háttér ehhez.Ennél jobban nem is tudná magát lejáratni a párt.Ennyire lehet komolyan venni.Szarháziak gyülekezete ribényi ferencel a volt komcsi csótánnyal.Győződj meg róla,ha nem hiszed amit a fentiekben írtam. LOPJA AZ ÁRAMOT ÉVEK ÓTA,NEM FIZET SEMMIT A LAKHATÁSÉRT.DROGOSOKAT LAKTAT A PUTRIJÁBA.A Horvát Mihály téri cukrászda felől belehet menni az udvarba váratlanul,és ott a putri,lehet ámulni,bámulni. LMP - ribényi a poloskás politikus.
süti beállítások módosítása