HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefvárosi közügyek

2015.05.22. 16:28 jt

Ezen a blogon régóta nem jelent meg írás Józsefvárosról, az ottani történések átköltöztek a képviselői blogra. A választás óta eltelt időszak fontosabb kerületi eseményeiről a következő cikkek születtek:

  • Fénymásolt rezsiszámlákkal számolt el a Fradi
    • Egy feljelentés története, amelyben az önkormányzat által évi 20 millióval támogatott sportcég gyakorlatilag mindennel elszámolhatott volna, mégis sikerült ezt törvénytelenül megtenni.
  • Nemzeti Közszolgálati Kisgömböc
    • A kormányzatban erős hátszéllel rendelkező NKE most a Wallenberg iskola és a Bárka színház épületét kebelezi be.
  • Múzeumi Negyedet Józsefvárosba
    • A Városliget zöldjének beépítése helyett legyen az elhagyott, romos Józsefvárosi pályaudvar területén. Óriási impulzust jelentene a kerület szomszédos, lepusztult részeinek fejlődéséhez az állami beruházás idehozatala.
  • A társadalmi ellenállás ellenére is összevonják az óvodákat
    • Csepel és Újbuda után Józsefvárosban is óriási ellenállást váltott ki a terv a szülők és az óvópedagógusok részéről. Itt azonban a petíció ezer aláírójának, ebből 700 szülő akaratát semmibe vége tolták át az összevonást. A szülők véleményét az LMP képviselője vitte be a testület elé az anyaghoz nem mellékelt, de korábban kikért hivatalos vélemények felolvasásával.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: politika 8ker 2015

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr367482756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása