HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros - Választási program

2014.09.26. 07:27 jt

A következő időszakban folytatásokban megjelentetjük a józsefvárosi választási programunkat, amelyen már tavaly nyár óta dolgozunk. Ennek kivonata már megjelent a már eddig is több ezer példányban terjesztett választási újságunkban, itt a blogon viszont tovább fogjuk részletezni.

A választási program léte szükségszerűség, hogy elindulhasson egy olyan párbeszéd, amely a társadalmi problémák megoldása felé visz. Mi vállaljuk a hatalomból kiszorultak képviseletét is, hiszünk a kulturált társadalmi viták erejében, meggyőződésünk, hogy hosszú távon ez viszi a közösségünket előre. Az elmúlt 4 évben a képviselő-testületben ezt a hosszú távú tudatos gondolkodást képviseltem számos alkalommal, legyen szó akár a hajléktalan kérdésről, a Józsefvárosi Roma Szolgálat megszüntetéséről, a tűcsere programról, a városrehabilitációról, a fenntartható közlekedésről vagy a pénzügyek átláthatóságáról.

Választási programunk bemutatja azt is, hogy rendelkezünk megfelelő szakértelemmel, hogy a kerületet vezetni tudjuk, amennyiben megkapjuk erre a megfelelő felhatalmazást.

A választási program nélküli párt hazudik! Hazudik, mert nem kér mandátumot azokra a dolgokra, amelyeket véghez akar vinni a hatalomban.

A kerületi programunk fejezetei:

Pénzt az oktatásba!
Tiszta közéletet a kerületben!
Teret adunk a helyi kezdeményezéseknek!
Ételt a rászoruló gyermekeknek!
Munkáért lakhatást!
Fenntartható rezsicsökkentést!
Segítünk az anyákon!
Kultúra és esélyteremtés Józsefvárosban

 

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr346724807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása