HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Újra kampánytej

2014.09.25. 00:15 jt

Most Erzsébetvárosban húzta meg a Fidesz az ingyen sör tej kampányt. Visszatérő motívuma ez a kormánypárt kampányának a környékünkön, amely egy kis történelmi visszatekintésre inspirál.

2010 tavaszán Illés Zoltán terézvárosi jelölt osztott élelmiszert a Hunyadi téren, de még korábban, a 2009-es józsefvárosi időközi polgármester-választás hajrájában Kocsis Máté is kipróbálta magát a műfajban, választása a Nagyfuvaros utcára és pont a tejre esett. Ez utóbbi valószínűsíthetően nem vonult be a kerületi Fidesz legjobb akciói közé. Érdemes elolvasni a link alatt a 8ker blog kommentárját.

Szerintem többet árt a politikusnak ez a fajta kampány a többség körében, mint használ a részvevők körében. Mindenesetre titokban tartani az internet korában nem lehet. Nem is volna érdemes, ha meghirdetik az eseményt, miért ijednek meg az újságírótól?

Az LMP kampány célokból legfeljebb egy (zöld) almát ad a választóknak.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr76729403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása