HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Terézváros jelöltjei - Vass Miklós, 10-es választókerület

2014.09.22. 21:04 Lastres

10_Vass_Miklós.jpg

Vass Miklós vagyok,  39 éves, gimnáziumi fizika tanár. 2010-ben is ugyanazokért az értékekért indultam itt, a 10-es körzetben az LMP jelöltjeként, mint most.

A közterületeink tisztaságán a nyugaton jól bevált korszerű módszerekkel sokat javíthatnánk. Az utakat, járdákat mobil porszívókkal hatékonyan lehet tisztítani, számunkra is el lehetne érni azt az irigyelt állapotot, amin nyugaton járva sokszor megdöbbenünk. Jó hír, hogy ez nem emésztene fel óriási összegeket.

A Hunyadi téri piacon számomra fontos értéket jelenítene meg, ha a valódi őstermelő - akik sajnos kisebbségben vannak a kereskedő árusokkal szemben - kedvezményes helypénzért árusíthatnának. A piac épülete évtizedek óta egyre romlik, pedig olyan gyönyörű is lehetne, mint a csodált Fővám téri piac. Pénteken és szombaton délelőtt a Csengery utca piac melletti szakasza sétálóutcaként működhetne, a szállítókat beengedve, de lezárva az átmenő forgalom elől. Ezzel is egy hangulatos és biztonságos közösségi tér létrejöttét segítenénk elő. 

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr226722317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása