HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Terézváros jelöltjei - Heltai László, 5-ös választókerület

2014.09.22. 20:09 Lastres

5_Heltai_László.jpgHeltai László vagyok, az 5-ös számú választókerületben indulok egyéni jelöltként is - csakúgy mint 2010-ben.

A körzetben a kerület legtöbb problémája fellelhető kicsiben. Az Eötvös, Csengery és Vörösmarty utcákban kiáltó a fák hiánya, a lehetséges szépítő, szennyezést megkötő és utcákat-lakásokat hűsítő fasorok nem-léte. Pedig itt régen voltak is fasorok... A házak udvara is sok lehetőséget kínál a zöldítésre, a kis mindennapi csodák megvalósítására.

A szűkebb Aradi utca nagy forgalma, az Andrássy "menekülőútjaként" okoz gondot - forgalomcsillapítás kellene. A Kodály Körönd melléke pedig, a kerület és a város egyik leggyönyörűbb környéke, szintén  sokszor kopott és kopár. Az önkormányzati bérlakások helyzete rendezetlen, az óriási épülettömbök felújítását a rendszerváltás óta nem sikerült megoldani. 

Felújított és megfizethető bérlakások, fasorok, forgalom-csillapított utcák - ezek a legfontosabb dolgok, hogy ne csak a tényleg csodaszép Andrássy úton érezzük, hogy milyen élhető ez a környék, hanem egy utcával beljebb is.  


Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr106722101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása