HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Terézváros jelöltjei - Gara Ottilia, 3-as választókerület

2014.09.22. 19:27 Lastres

3_Gara_Ottilia.jpgGara Ottilia vagyok, törzsgyökeres budapesti. Aktív éveim során a Központi Fizikai Kutató Intézetben vegyészként dolgoztam. A természet és értékeinek megőrzése fiatal korom óta életem szerves része. 2011-óta kerekesszékbe kényszerültem, éppen ezért is lényeges számomra egy minden szempontból tisztább és biztonságosabb Belváros, ahol egy mozgássérült is bátran kimehet a szép környezetű, tiszta utcára, kiülhet egy parkba. Minden itt lakó és városunkba látogató számára fontos az is, hogy minél több zöldfelület legyen a városban, főként annak közepén.

Munkámmal szeretnék megoldásokat találni a hozzám hasonlóan mozgássérültek, illetve fogyatékkal élők problémáira. Kardinális kérdésnek tekintem azt is, hogy a dinamikusan fejlődő szórakozó negyed mellett a Belváros megőrizze régi emlékeit, nemes hagyományait és kulturális emlékezetét. Budapest arca mindig változik, mindig gyönyörű. Ha belenézünk, magunkra kell ismernünk benne. Ahogy Kosztolányi is írta: "Pest, szép ideálom, bár megtör is majd aggkorom, te majd felismersz akkoron s engem megejt a régi álom."

 

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr916722009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása