HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Mozgóurnát minden igénylőnek!

2014.09.17. 16:56 jt

Többen jelezték Józsefvárosban 12. körzetében, hogy a tavaszi választáson nem érkezett meg hozzájuk a mozgóurna, írásbeli kérésük ellenére sem!
Az hogy sokan voltak a szavazókörökben, hogy nem értek körbe a mozgóurnák, nem elfogadható és nem is elégséges magyarázat.
Szeretném, ha pár hét múlva minden józsefvárosi, aki élni kíván a szavazatával megtudja azt tenni! Ezért felkérem az önkormányzatot bőségesen elegendő kapacitás biztosítására, hogy mindenki szavazhasson kerületünkben!

Megerősítésként a júniusban kiadott Székely László ombudsmani jelentését részletével :

"A mozgóurnás szavazásra azonban kényszerűségből továbbra is rászorultak azok, akiket egészségi állapotuk, fogyatékosságuk vagy fogva tartásuk gátolt abban, hogy akár az akadálymentes szavazóhelyiséget is felkeressék. A biztos azt is megállapította, hogy a mozgóurnás szavazás törvényi szabályozása sem a korábbi, sem a legutóbbi országgyűlési képviselőválasztások során nem garantálta, hogy valamennyi arra jogosult állampolgár igénybe vehesse a szavazás ilyen lehetőségét."

Kozák Tibor az LMP Józsefváros 12. körzet jelöltje

(kép innen)

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: 2014 8ker lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr926706545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása