HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros jelöltjei - Kozák Tibor, 12-es körzet, Százados út és a Keleti pályaudvar környéke

2014.09.05. 00:47 jt

IMG_0658.JPGKozák Tibor kulturális újságíró vagyok. A JATE-n és a Pázmányon végeztem tanulmányaimat. Családom 2010-ben született Sára lányommal teljes. Az LMP tagjaként tiszta és zöldebb jövő reményében dolgozom a közéletben is. Valódi esélyt szeretnék lányomnak és mindenki számára, ami láthatóan egyre kevesebbeknek adatik meg.
Az LMP-ben a kulturális műhely munkáját koordinálom, Józsefvárosban pedig a Humánszolgáltatási bizottság szakértőjeként dolgozom egy éve.
Rövidlátó vezetői gondolkodás és az empatikus készségek hiánya miatt, számos fejlesztésről és valóban előremutató programról, pályázatról maradunk le. A kerület és a szavazókörzetem egyfajta zárványként él, amit legkönnyebben kulturális, humán, oktatási projektekkel lehetne fejleszteni.
Jakabfy Tamással közös javaslatunk, hogy a Múzeumnegyed kerüljön a Józsefvárosi pályaudvara, így egy 150 milliárdos fejlesztéssel induljunk előre, az egész kerület haszna, itt, a mi körzetünkben.
Ki kell nyitnunk a kerületet, valódi befogadó és pezsgő kulturális élettel, ezzel új munkahelyeket teremtve. Kinyitnám a kerületi újság, honlap oldalait a közösségünk előtt, és minden megkötött józsefvárosi szerződést nyilvánosságra hoznék. A narancsos korrupció megszüntetésével megspórolt összeg felét az oktatásra, másik felét a közbiztonság reagálás gyorsítására megerősítésére költeném.
Az üres lakások felújításával, megfizethető bérlakás-rendszer kialakításával adhatnánk új otthonokat és munkát önmagunknak.

A vitás kérdéseket először közösségi szinten megtárgyalva képviselőkön át a testület elé vinném, ahol egy sor, a valódi önrendelkezéshez szükséges kezdeményezés szerezhetne támogatást.  

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr366632501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása