HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros jelöltjei - Bálint Gergely, 11-es körzet, Tisztviselőtelep és Orczy út környéke

2014.09.04. 00:45 jt

104.JPG1967-ben születtem Budapesten. Tősgyökeres józsefvárosi vagyok, akinek mindkét ágon szülei és nagyszülei is a kerületben éltek.  Fiatal koromban különösen vonzottak a művészetek, a színház világa. Első diplomámat Párizsban a Sorbonne színházi tanulmányok szakán kaptam és öt évet éltem Európa kulturális fővárosának szívében.  Az ELTE Társadalomtudományi Kar szociálpolitika szakának és további kiegészítő tanulmányok elvégzése  mellett, immár közel húsz éve dolgozom a szociálpolitika társadalmi problémákkal foglalkozó területein.

Történelem és hagyomány, közösségi összefogás, értékteremtő polgári kultúra,  múlt és jelen az, amely önálló egységbe fonja Józsefváros Tisztviselőtelepének lakosait. Város a városban, amelyet már az alapítás idején "zöld szigetnek" neveztek a fővárosiak. A jelenkor kihívásaihoz igazodó fejlődés érdekében fontosnak tartom, hogy a Tisztviselőtelep társadalmi és környezeti értékeinek megőrzésével, ismét a főváros zöld szigeteként válhasson ismertté és elismertté. Józsefváros mintaértékű negyedeként rendelkezhessen települési részönkormányzattal, a lakossági és civil kezdeményezések erős bástyáiként összefogást erősítő szomszédságokkal. A Lehet Más a Politika párt jelöltjeként az élhetőbb környezet kialakíthatóságáért, a lakosok életminőségének javításáért szeretnék tenni, amelyhez szükségesek a családi- és társasházakra szabott energetikai megújulási programok, a helyi közbiztonság javítása, a zöldövezeti környezetprogram mielőbbi kiteljesedése. 

1 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr546632495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

putyi8 2014.09.08. 21:09:13

Tisztelt Képviselo jelolt Ur ----megfeledkezett a Tisztviselotelep másik oldalárol ---Sárkány utca Dioszegi -erről az oldalrol mindenki megfeledkezik - valamint a kornyék szolgáltatásban igencsak hiányos voltára ---
süti beállítások módosítása