HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros jelöltjei - Szőke Gábor, 7-es körzet, Corvin negyed

2014.08.31. 00:38 jt

IMG_0886.JPG1975-ben születtem Budapesten, Józsefvárosban élek azóta is. A Práter utcába jártam általános iskolába, majd a középiskolát a Nagy László Gimnáziumban végeztem, majd eladói képesítést szereztem. Fiatalkorom óta aktívan sportolok, jelenleg kosárlabda játékvezetőként tevékenykedek. Szeptembertől a Szent István Egyetem  mezőgazdaság- és környezettudományi karán természetvédelmi mérnöki szakon kezdek tanulni. Egyetem elvégzése után szeretném kamatoztatni a tudásom az LMP színeiben,és próbálni megoldani a kerület "zöld" problémáit.

A Corvin negyed nagy változásokon ment át az elmúlt években, vannak pozitív és negatív változások. Örömteli,hogy egy modern városrész épült, de sajnos a zöld felületek még mindig hiányoznak. Hiába újult meg a Corvin-negyed ha nagy része beton, és csak picike füves részek vannak, néhány fával. Friss élmény, örömmel is fogadtam, hogy felújítják a Horváth Mihály teret, de most láttam, hogy tiszta beton lesz ez is, mint a többi "zöld" projekt.

Kevés a sportpálya a kerületben (kosárlabda,foci), pedig ez a fiatalok számára fontos lenne. Nem értem miért nem a kerületi egyesületeket és iskolai sportot támogatják a Ferencváros helyett.

Több kutyafuttató kialakításával, lehet, az utcán is kevesebb kutyapiszok lenne.

Nem csak kerületi, hanem fővárosi probléma a nyilvános illemhelyiségek hiánya. Ezekre jó megoldásnak tartanám ha mondjuk az éttermekbe, kocsmákba egyéb szórakozó helyekre is be lehetne menni megfelelő térítés ellenében.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr696632481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása