HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros - Nézőpont - 28 - Európai Parlament választás

2014.05.21. 12:22 jt

2014. május 5.

Az Európai Parlamentben Magyarországról, rólunk is döntenek. Ha nem szavazunk elegen, ha nem azokat küldjük, akikre szükség van, akkor is rólunk fognak dönteni, de nélkülünk. Az LMP nagyobb beleszólást akar kiharcolni Magyarország számára. Az LMP meg akarja változtatni az Európai Uniót. Legyen működőképesebb, igazságosabb, átláthatóbb, és ne legyen többé az elhasználódott politikusok lerakóhelye.

Az Európai Unió nélkül nem lesz sikeres Magyarország, de azonnali reform nélkül nincs sikeres EU sem. Most kell olyan pártra szavazni, aki nem belesimulni, de nem is kilépni akar, hanem okos munkával változást elérni.

Az LMP meg akarja mutatni, hogy Magyarországon nem csak a Fidesz Magyarországot gyengítő hőbörgését, nem csak a bukott baloldalt és nem csak a üres agressziót lehet választani.

Az LMP bejutása garancia, hogy a magyar parlament mellett az európai parlamentben is lesz megbízható, tiszta, hiteles képviselete Magyarországnak.

Az LMP azért fog dolgozni, hogy a fontos dolgok helyesen dőljenek el. Például hogy betiltják-e a ciános aranybányászatot, hogy az amerikai génmanipulált élelmiszerek ne árasszák el Európát, hogy a fiatalok kapjanak segítséget az elhelyezkedéshez, ha kiesnek az iskolapadból vagy hogy vessünk ki spekulációs adót a forró tőke áramlására és lépjünk fel az adóparadicsomok ellen!

A tét az, hogy különböző nemzetközi gazdasági lobbik, vagy hazai oligarchák kezében levő képviselők ülnek be, vagy olyanok, akik tényleg a magyar embereket képviselik, az ő jövőjüket tartják szem előtt.

Most egy LMP-re leadott szavazattal két üzenetet is küldhetsz: egyet Európának, hogy változzon meg az európaiak érdekében, egyet pedig Magyarországnak, hogy neked is eleged van az elmúlt évtizedek helybenjárásából.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: nézőpont józsefváros

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr996190130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása