HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Köszönjük a szavazatokat!

2014.04.15. 00:09 jt

A választások végeredménye szerint az LMP 5,36%-kal jutott be a parlamentbe. A mi kerületeinkben ennél sokkal jobban teljesítettük, a 6. és 7. kerületben egyéni jelöltünk, Csiba Katalin 12%-ot, a 8. kerületben pedig a listánk csaknem 10%-ot ért el (itt a kerület két egyéni körzete megfelelő szavazóköreit összesítettük).

Köszönjük minden szavazónknak a támogatást!

Támogatóinkat ezen a héten az Európai Parlamenti választás aláírásgyűjtésén a Blaha Lujza téren, az Oktogonon és a Nyugati aluljáróban várjuk, valamint esetenként a Keleti Pályaudvarnál is. Május 25-én szeretnénk Magyarországról először zöld képviselőt küldeni az EU parlamentjébe, Brüsszelbe (és Strassbourgba), és ha lehet kerületeinkből. Erre van esélyünk, hiszen a lista 2., 3. és 5. helyezettje is innen kerül ki. Számítunk tehát továbbra is minden szavazatra!

(kép innen)

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr396038073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása