HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros - Nézőpont - 26 - Pártprogram a választások előtt

2014.04.15. 19:09 jt

2014. március 28.

Az LMP a következőket ajánlja a választóknak:

Családbarát munkahelyeket!

Az LMP hisz abban, hogy a munkavállalás és a gyermeknevelés nem mond ellent egymásnak. Támogatjuk a munkahelyek rugalmassá válását és a munkaerőpiacra visszatérő szülők által indítandó vállalkozásokat. Fontosnak tartjuk a bölcsödéi és óvodai ellátások fejlesztését. Több nőt a munkahelyekre, több nőt a vezető pozíciókba, több nőt a politikába!

Magasabb nettó minimálbért!

Igazságos adórendszert ajánlunk, ami a kis keresetűek terheit csökkenti. A munkára rakódó adókat jelentősen csökkentjük, a csökkenő költségvetési bevételeket elsősorban zöld adókkal, az áfa- és egyéb adócsalások visszaszorításával, valamint a tőkejövedelemre és vagyonra kivetett adókkal ellensúlyozzuk.

Korrupciómentes Magyarországot!

Korrupciómentes államot és gazdaságot kell kiépíteni, a többi párt ebben látvényos kudarcot vallott. Átlátható, számon kérhető, az ügyeskedőket kiszűrő új rendszerre van szükség.
Az LMP alapvető célja a közbeszerzések kifehérítése. A zavaros állami és önkormányzati pályázatok idejének véget kell vetni. Egyszerű és átlátható szabályozással, sokkal nagyobb nyilvánossággal kell biztosítani a verseny tisztaságát.

Megújuló energiát!

Az LMP egyszerre csökkenti a rezsit és az ország energiafüggőségét, eközben munkahelyeket teremt, élénkíti a gazdaságot, és javítja a vidék kilátásait, fölöslegessé teszi Paks2-t. A javaslat illeszkedik az európai trendekhez, zöld, fenntartható és környezetbarát.

Szavazzon az LMP listájára és egyéni jelöltjére, Jakabfy Tamásra! A parlamenti pártok jelöltjei közül csak Jakabfy Tamás józsefvárosi, ne hagyja, hogy idegenek képviseljék a kerületet!

LMP – a megbízható, tiszta erő

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr916038085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása