HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros - Nézőpont - 22 - Őszödi beszéd

2014.03.28. 09:21 jt

2014. február 27.


Az őszödi beszéd botrány volt akkor is, amikor elhangzott, amikor nyilvánosságra került, és botrány ma is. De ma minket leginkább az háborít fel, hogy miközben országgyűlési kampány zajlik, a választók semmit sem hallhatnak arról, hogy mi lesz Magyarországon a választás másnapjától, melyik pártnak mi a víziója, milyen irányba megy tovább az ország, mert mindenki egy nyolc évvel ezelőtti üggyel, annak kampánycélú felmelegítésével van elfoglalva. Ezt főzték ki az agytrösztök figyelemelterelésként és gumicsontnak.

Az LMP már 2009-ben követelte a beszédről szóló jelentés nyilvánosságra hozatalát. Ha akkor hallgatnak ránk, nem itt tartanánk. Az MSZP és a Fidesz Gyurcsány szavain vitatkozva most azt bizonyítják be a választóknak, amit az LMP mond: a múlt vörös, a jelen narancs, de a jövő zöld. Az LMP ezért nem kíván ennél többet foglalkozni az üggyel.

Legyenek többségben a tudatos választók, és büntessük meg a Fideszt és az MSZP-t, mert csak a múlttal foglalkoznak, ahelyett, hogy a közös jövőnkről mondanának valamit! Az nem történhet meg még egyszer, mint 2010-ben, hogy a Fidesz gyakorlatilag program nélkül nyert, és azóta is azt tesz az országgal, amit akar. Abban hiszünk, hogy a választókat érdeklő ügyek ereje nagyobb, mint a pártokhoz húzó médiáé, és a pártok papagájkommandóié. A devizahitelek, a munkanélküliség, a kulturális és civil szféra elfoglalása, a szociális, egészségügyi és oktatási rendszer rombolása, és a szűnni nem akaró egyre pofátlanabb közpénzlopások ugyanis tényleg mérgezik a jövőnket. Foglalkozzunk gumicsontok helyett ezekkel, válasszuk a zöldet!

3 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: nézőpont józsefváros

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr475871808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

08.szabogabor 2014.03.28. 20:49:12

Figyu, Sifigazdád tényleg annyira hülye, hogy nem tudja mi a különbség a tanácsnok meg a tanácsadó között, vagy csak szimplán hazudozik?

embermese 2014.04.01. 10:10:59

ugyan már.. Csillag irodájában már 2005-ben bőven meg volt, hogy mit kéne tenni, a GKI-ben. Egy ismerősöm emiatt nem szavazott az SZDSZ-re, mert még neki is sokk volt, hogy hazudnak, mint a vízfolyás. Tök mindegy a baloldal mit szeretne sugallni, hogy az öszödi beszéd mekkora igazságbeszéd. Egy majd 10 milliós országban az emberek egzisztenciáját veszélybe sodorva hazudni és nem tenni semmit, holott gazdasági kényszer lenne, az tisztességtelen politikusi magatartás. Fellazították a jelzálogtörvényeket, már a megtakarításokat is ki lehetett venni szabad felhasználásra a Lakástakarék-pénztár kasszákból.. a belső fogyasztás a lakossági hitelekből volt finanszírozva.

Az önkormányzatok üzleti érdekkörei lakópark beruházásokban építkezéseket döntöttek be , 60%-os készültségnél.. ott hagyva a banki kölcsönöket is. A vállalkozói hitellel hatalmas visszaélések voltak.. a NAV akkor is egy korrupt cég volt, bármilyen igazolás csak pénz kérdése volt..

Egy fejlett demokráciában nem lehetne eladni egy öszödi beszédet igazságbeszédnek, hanem végleges politikai bukás lenne annak, akitől származik.

embermese 2014.04.01. 10:13:16

az csak hab a tortán, hogy a beszéd szónoka egy olyan összefogásban harcos tag, aminek tagjai 70%-os többségben azon volt MSZP frakció tagjai, akiknek első volt kihátrálni mögüle.. ez nevetséges. Hülyének nézik az embereket.
süti beállítások módosítása