HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros - Nézőpont - 20 - Paks 2

2014.03.24. 22:06 jt

2014. február 7.

A parlament elnöke idiótának nevezte az LMP-seket, amikor Paks2 ellen hangosan tiltakoztak. Az idióta eredetileg olyan polgárt jelent, aki nem vesz részt a demokratikus városállam politikai életében.

Lássuk, ezzel szemben mi az igazság! Az LMP képviselők kikérték az előzetes tanulmányokat, amelyeket titkosítottak 10 évre. Ezek a képviselők számoltak: ha a hiteltörlesztést is belekalkuláljuk, nagyjából kétszer annyiba fog kerülni az áram, mintha a piacról vennénk. Az LMP képviselői nem akarják, hogy gigantikus pénzt fizessünk az oroszoknak magyar munkahelyek létrehozása helyett, és újra még jobban függjünk egy félázsiai országtól. Az LMP képviselői aggódnak, hogy milyen veszélyeket fog rejteni az erőmű, és amiatt, hogy az ezer év alatt lebomló szemetet az oroszok csak 20 évig tárolják, majd visszaküldik nekünk.

Ki is akkor az idióta? Az, aki pár óra alatt információk nélkül egy wannabe nemzetvezető parancsára dönt a rendszerváltás óta legnagyobb horderejű kérdésben.

A Paksi bővítés mindennel ellentétes, amit a Fidesz eddig mondott: ellentétes a gazdasági szabadságharccal, mert az oroszoknak adja a lóvét, ellentétes a rezsicsökkentéssel, mert drágább lesz az áramtermelés, és ellentétes az államadósság elleni harccal, mert gigantikus devizahitel felvétellel jár. Minden magyar ember háromszázezer forint plusz hitelt kap a nyakába csak emiatt. Új munkahelyek meg Oroszországban jönnek létre.

Hogy is mondta Orbán? Ne azt nézzük, mit mond, hanem, hogy mit csinál! Ebből már túl sokat is láttunk.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: nézőpont józsefváros

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr475871804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása