HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Jogerősen elítélték Hatvani Csabát!

2013.12.03. 11:50 jt

A VI. kerületi szocialista politikust (jelenleg önkormányzati képviselő, az előző ciklusban alpolgármester) 2006 és 2010 között elkövetett, kerékbilincselésekkel kapcsolatos visszaélésekkel vádolták meg. A Fővárosi Ítélőtábla másodfokú ítéletében súlyosbította az elsőfokú ítéletet, mely immár jogerős.

A Fővárosi Törvényszék hivatalos személy által elkövetett vesztegetés és más bűncselekmények miatt fogta perbe Farkas Kálmánt, volt terézvárosi közterületfelügyelet-vezetőt, dr. Sajtos Csillát, volt terézvárosi jegyzőt, Hatvani Csaba volt alpolgármestert és társaikat. A vád szerint Hatvani Csaba több alkalommal utasította a közterület-felügyelet vezetőjét, hogy a már felhelyezett kerékbilincseket fizetés nélkül vetesse le. A jogerős ítélet hivatali visszaélések tekintetében találta bűnösnek a szocialista politikust, és 300000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Hatvani Csaba önkormányzati képviselői mandátumáról nem szándékozik lemondani, rendkívüli jogorvoslati lehetőséggel, felülvizsgálati kérelem beadásával szeretné tisztázni magát.

Forrás: Terézváros újság 2013 XI.26.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: 2013 6ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr85673005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása