HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Új szelek a közbeszerzésben

2013.02.06. 23:42 jt

Józsefváros közbeszerzéseiben a múlt héten korszakváltás történt. Egy helyszíni kiosztású bizottsági anyagból kiderült, hogy beszerzési eljárást írtak ki közbeszerzési tanácsadói tevékenységre. Külön az általános közbeszerzésekre, külön a Magdolna Negyed Programra. Mindkettőt az ÉSZ-KER kft nyerte.

Józsefváros tehát lecserélte dr Homolya Róbert a fidesz kormány helyettes államtitkárának cégét (Provital kft). Na de kire is?

Internetes kereséssel csak azt lehet kideríteni, hogy több más önkormányzatnak is dolgozik az ÉSZ-KER kft. Érdekesebb adatokat mutat azonban a cégközlöny: az ÉSZ-KER kft tulajdonosa és képviselője Kárpári Péter György. Erre a névre keresve már előugrik valami. A mai testületi ülésen kértem, hogy cáfolják vagy erősítsék meg azt, hogy ez a Kárpáti Péter György vajon ugyanaz a Kárpáti Péter György, aki a Postabank 90-es évek végén előkerült és nagy botrányt kavart VIP listáján szerepel.

Várjuk válaszát, amint megjön, arról itt is beszámolunk.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: közbeszerzés józsefváros 8ker 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr265066772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása