HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

0 perc: Indulunk! Az LMP 7ker csapat bemutatkozik

2010.08.16. 12:12 budapest 678

 Önkormányzai választások Erzsébetvárosban - az LMP jelöltjei 

 

Moldován László, könyvkiadó

A 7. kerület polgármesterjelöltje

 Polgármesterjelöltként célom a tiszta közélet megteremtése. Átlátható és számon kérhető önkormányzatot, gazdasági összefonódásoktól és lobbitevékenységtől mentes közbeszerzést szeretnék, a lakosság és a civil szervezetek bevonását a tervezés és a döntés folyamataiba, részvételi költségvetést. Köztereink és belső udvaraink zöldítését, az autós forgalom csillapítását is hasonlóan fontosnak tartom.
 
 
 
Hidvégi Gábor
1. egyéni választókerület
 
Hidvégi Gábor vagyok, 54 éves közgazdász. A képviselő-jelöltséget azért vállaltam el, mert tenni szeretnék a felelős helyi gazdálkodásért, különös tekintettel az adóforintok „eltérítésének” megelőzésére.
 
 
  
Schábedly Dávid
2. egyéni választókerület
 
Schábedly Dávid vagyok, 27 éves angol tanár. Lehet élhetőbb Belső-Erzsébetváros! Elhanyagolt utcái és épületei felújítására és rehabilitációjára végre kerüljön sor! A Klauzál tér átrendezésével és parkosításával igazi közösségi tér jöhessen létre!
  
Palkó Tamás Attila
3. egyéni választókerület
 
Palkó Tamás Attila vagyok, 29 éves tanár. Tanárként feladatomnak tekintem, hogy a következő generációk számára is élhető legyen Erzsébetváros. Zöldítés, minőségi oktatás és a tömegsport a három fő célkitűzésem.
 
 
 
Bárczi Béla
4. egyéni választókerület
 
Bárczi Béla, 58 éves agrármérnöki diplomával. Aktív együttműködést ígérek a választópolgároknak és a civilszervezeteknek, és tenni szeretnék a megújuló, élhetőbb Erzsébetvárosért! Mentsük meg a dédapáinktól örökölt értékeket az unokáink számára
  
Csiba Katalin
5. egyéni választókerület
 
Csiba Katalin vagyok, 28 éves környezetvédő civil, erzsébetvárosi. Politikusok új generációjára van szükség, akik komolyan veszik az önszerveződő közösségeket, és támogatják a helyi termelői piacokat.
 
  
Erdős Zoltán
6. egyéni választókerület
 
Erdős Zoltán vagyok, 38 éves, valutapénztáros képzettségű. Találjuk ki együtt, hogyan legyen más az utcák tisztasága, az iskolák oktatása, a házak felújítása, az otthonok megtakarítása! Öntől lehet más!
  
Hóbor Sándor
7. egyéni választókerület
 
27 éves fizikus vagyok. Az önkormányzatban arra törekednék, hogy mi, erzsébetvárosiak büszkék lehessünk kerületünkre, reggel örömmel menjünk az utcára, gyorsan és egyszerűen juthassunk el a munkahelyünkre, és este nyugodtan alhassunk.
 
  
Helméczy Mátyás
8. egyéni választókerület
 
Helméczy Mátyás vagyok, 53 éves üzemgazdász, foglalkozásom gazdasági vezető. Két gyermekem van, még mindketten tanulnak. Az oktatás színvonala, a környezetvédelem a jövőjüket is meghatározza, ezért nekem is kiemelten fontosak
 
  
Tóth Csaba
9. egyéni választókerület
 
Tóth Csaba vagyok, 32 éves biológus. Szeretek Budapest központjában élni, de zavar, hogy a légszennyezés miatt 3 évvel rövidebb életre számíthatok. Képviselőként az autóforgalom visszaszorításáért és több zöldterületért szeretnék küzdeni.
 
  
Szücs Balázs
10. egyéni választókerület
 
Szücs Balázs vagyok, 29 éves református lelkész, pár- és családterápiás szakember. Fontosnak tartom a
korrupcióellenes harcot, a felelős állattartás megteremtését és kerületi utcaszövetségek létrehozását.
  
Moldován László
11. egyéni választókerület
 
Moldován László vagyok, 51 éves, 4 gyermekes könyvkiadó. Zöldebb és tisztább közterületeken szeretnék sétálni, a kerületi sportcsarnokban focizni, és az uszodában úszni.
 
 
 
Kozák Tibor
12. egyéni választókerület
 
Kozák Tibor vagyok, 30 éves kulturális újságíró. Menyasszonyommal és fél éves Sára Rózsa lányommal a kerületben élünk. Célom a sokkal több figyelem az időseknek, több zöld terület, és még több fiatalt szeretnék a kerületbe csalogatni.
 

   

Az LMP főpolgármesterjelöltje: Jávor Benedek, országgyűlési képviselő, a Fenntartható fejlődés parlamenti bizottság elnöke

 

Jávor Benedek parlamenti oldala

Jávor Benedek blogja 

Jávor Benedek Facebook csoport

 

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: 2010 erzsébetváros 7ker lmp kopogtatócédula

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr52225273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása