HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Az őstermelés művészet! - gasztrokulturális - politikai - összművészeti hét a Gödörben

2010.05.05. 15:58 fh

MEGHÍVÓ

 

Pénteken du. 6-tól szeretettel várunk a "Kincsünk a piac" gasztrokulturális- politikai - összművészeti megmozdulás megnyitójára a Gödörbe, a teraszra nyíló kiállítótérbe. Az Újszövetkezet Egyház művészcsoport főz, a Tűzlángja zenél.

Joseph Beuys német művész állítását, miszerint "A MŰVÉSZET ŐSTERMELÉS", mi megfordítva is valljuk, hogy az őstermelés pedig művészet; ezért állítjuk az őstermelői piacokat a figyelem középpontjába.

Ez a Védegylet és a "Kincsünk a Piac- Hunyadi tér" közös akciója, május 7-18-ig lesz látható naponta 2-10-ig. Főzés délutánonként 6-tól május 9,11,12, 13, 15 és 16-án. Játékpiac kicsiknek vasárnap, május 9-én du. 4-6ig. Tájfajta- és fűszernövények jó gazdájukhoz, termelőkhöz elvihetők a kiállításról magfogás és továbbtermesztés laza kötelezettsége mellett. Hozd el kedvenc receptedet! Lehetőleg olyat, amihez piacon kapható tavaszi hozzávalók kellenek.

A recepteket sokszorosítani fogjuk, terjesztjük a kiállításon, és felkerül a blogra: www.kincsunkapiac.blog.hu. Blogolj Te is. És "Szeretem a piacot" kitűzőt vigyél! Ide is csatlakozzatok, szeressétek: http://www.facebook.com/pages/Szeretem-a-piacot/124266260917231 A szórólap csatolva a részletekkel.

Terjeszd, gyere! Irány a kiállítás, irány a piac!

Üdvözlettel,

A szervezők

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: fenntartható ökopolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr981976701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása